Jdi na obsah Jdi na menu
 


Solopisky : Zlatý Strom 23 : 5 ( II.KOLO)

5. 1. 2008

To byla tedy jízda.

Obrazek

 Soupeř, který se tentokrát sešel v nejsilnější sestavě a před zápasem sršel optimismem na příznivý výsledek, nevěřil tomu, co se na ledě stalo. První tři střídání, tzn. asi 2 minuty, padly 3 góly. Každá lajna Solopisk dala gól. A bylo po zápase. Musím říci, že Solopisky se v tak vyrovnané a výborné sestavě ještě nesešly. Obrovskou posilou byl Jarda Kahánek, kterému se zastesklo po mateřském klubu i partě dobrých kamarádů a odskočil si z krajského přeboru do okresní ligy. Společně s Petrem Kovářem , doplněni Markem Veselým a v obraně s hochy Brychovými, zejména v první třetině, ukázali soupeři, jak se hraje hokej. Jedinou kaňkou na jejich vystoupení bylo to, že zapomínali bránit a jejich řada dostala 4 góly z pěti. První řada excelovala. Tato trojice namíchala soupeři smrtelný koktejl, včetně náznaků pořádné rvačky. Recept ??? 100 % nasazení Martina Řezníka, zarputilost a drzost Radima Pácla, zkušenosti, rychlost, přehled, chytrost Mirka Staňka. Jeden obdržený gól jim team odpustil. Diváci mohli jen uznale zatleskat a také zatleskali. Třetí řada góly dala a nedostala, takže úkoly kladené trenérem Dvořákem na tuto řadu, do puntíku splnila. Bravo.

Obrazek

Obrazek

 K výkonu brankáře snad jen to, že mohl vychytat nulu, ale studený Petr Bezouška a chyby  Brychovi obrané dvojice mu radost pokazily. Jediný černý mrak nad solopiský team přitáhl Petr Kovář, který po banálním faulu, respektive zákroku, který rozhodčí Sýkora chybně zapískal, neudržel za stavu 18: 3 nervy na uzdě, nadával rozhodčímu a ten mu udělil 10 minut osobní trest, což se rovnalo tomu, že už zápas nedohrál. Díky Petře, posunul si nás v tabulce slušnosti na poslední místo.

Obrazek

Sestava: brankář - Petr Bezouška

1.obrana: Nejepsa, Demjanenko

1.útok: Pácl, Staněk st., Řezník

2.obrana: Brych.st.+Brych ml.

2.útok: Kahánek, Kovář, Veselý

3.obrana: Vyskočil, Brych ml.

3.útok: Moucha, Levý, Hegar

Obrazek

Střelci: Staněk ml. 4, Pácl 3, Řezník 3, Brych ml. 3, Brych st. 1, Kahánek 1, Kovář 4, Hegar 2, Moucha 2

Asistence: Staněk ml. 3, Pácl 1, Řezník 3, Kovář 2, Brych ml. 1, Hegar 1, Moucha 2, Kahánek 3, Vyskočil 1, Levý 1, Veselý 1

Vyloučení: Veselý 2 min. hrubost, Levý 2 min. hrubost, Kovář 2 min. hrubost + 10 minut nesportovní chování !!!

 Výsledek:   23 : 5   ( 7:1, 10:2, 6:2 )

Obrazek

Obrazek

 Celkově si team utkání užil, poupravil si skóre a zápas vzal jako přípravu na dalšího soupeře. Zkrátka trenérská dvojice Dvořák a Ouřada byla spokojena.

Oslava proběhla v restauraci "Na zimáku", pod dohledem lékařky Silvie Chromjákové-Staňkové a budoucí maminky Petry Páclové. Kolektiv hlídali Miloš Uhnavý a Vašek Nejepsa, nejstarší hráči teamu.

Obrazek

Fotky k zápasu naleznete ve fotogalerii . 

 

Sportu zdar

 

Náhledy fotografií ze složky Solopisky : Zlatý Strom

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář