Jdi na obsah Jdi na menu
 


Solopisky : Olympik 22 : 4 ( II.kolo )

27. 1. 2008

Co k tomu dodat. Trenéři si hned v úvodu mohli spokojeně vydechObrazeknout a v klidu popíjet svůj oblíbený grog a svařené víno. Jejich taktika a dobře poskládaná sestava slavila úspěch a team nadělil soupeři 22 gólů. Oficiální fotograf zápasu Jarouš Hegar ( byl po ošklivé nemoci, proto nehrál ) nestačil cvakat spouští. Zápas se zkrátka líbil. První pětka excelovala, zejména Radim Pácl, který svoje pověstné zápěstí opět po zranění probudil k životu a Mirek Staněk, který předvedl další zásobu svých nepřeberných kousků. V obraně první pětky se blýskl Franta Brych mladší a ukázal soupeři, co se naučil v ligových dorosteneckých oddílech.Statečně mu sekundoval Rýša Demjanenko, který se jeví jako dobrý draft oddílu. Ve druhé pětce zářil Petr Kovář, který nabídnuté šance dokázal s přehledem proměnit, zatímco Tomáš Moucha ze 4 samostatných nájezdů brankáře nepřekonal, pouze rozezvučel břevno soupeře komorním Á.  Marek Veselý v závěru zápasu nabídnutou šanci vstřelit gól do odkryté branky odmítl a tím, společně s Tomášem a jeho nájezdy, trochu pokazili celkové skóre druhé pětky. V obraně druhé pětky výborně zahrál Vláďa Vyskočil, který se vtipně doplňoval se Zdenkem Sládkem. Snad nám tato souhra a forma vydrží na klíčový zápas s věčným rivalem z Černošic. Pozor, možná již hrajeme o celkové první místo v soutěži. Účast nemocných opor je nutná!!

Oslava proběhla velmi důstojně v restauraci "Na zimáku", kde se jako grand ukázal Radim Pácl a věnoval milé obsluze tučné zpropitné.

Sestava:

Trenér - Luboš Dvořák

Asistenti - Nejepsa, Ouřada

Foto - Jaroslav Hegar

Brankář - Petr Bezouška

1.obrana - Brych ml., Demjanenko

1.útok - Řezník, Staněk, Pácl

2.obrana - Vyskočil, Sládek

2.útok - Veselý, Kovář, Moucha

Střelci:  Pácl 5, Řezník 4, Staněk ml. 4, Kovář 4, Brych ml. 2, Moucha 1, Veselý 1, Vyskočil 1

Asistence:  Pácl 4, Řezník 4, Staněk ml. 4, Kovář 3, Moucha 2, Vyskočil 2

Vyloučení:  Kovář 2 min. podražení, 2 minuty držení, Brych ml. 2 minuty podražení, Vyskočil 2 minuty napadení

Výsledek:  22 : 4  ( 5:1, 9:1, 8:2 )

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Sportu zdar  

 

Náhledy fotografií ze složky Solopisky : Olympik

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

hlavni je obsah

(radim, 28. 1. 2008 15:20)

Tomasi - drobnych chyb ve statistikach si vubec nevsimej (a ubrat nejaky bod Petrovi vubec nevadi, na obrance ma bodu az dost}
hlavni je ten komentar a ten je opet vybornej....

Chybička se vloudila...

(Tom M., 28. 1. 2008 14:08)

Opravil jsem to, ale bohužel v zápise to nebylo. Všechno si nejde pamatovat, ale ty tresty sedí ne. Na to se zapomenout nedá.....

Hele autore,

(Petr, 28. 1. 2008 12:44)

ty mi ty body snad ubíráš záměrně, měl jsem 3 přihrávky. Vláďovi, tobě a Marovi. Děkuji za opravu. :) No je to taky způsob jak pozvednout frekvenci komentářů, ale nedělal bych z toho zvyk. :)