Jdi na obsah Jdi na menu
 


Solopisky : Olympik 9 : 1

16. 12. 2007

Kdo přišel na zimní stadion se nestačil divit, na ledě kroužilo 15 hráčů ze Solopisk a 6 hráčů z Olympiku, kterému další 2 dorazili v průběhu utkání. Otázka zní, stojí za to držet v soutěži takový team ? Na okresním svazu se bude muset, tato neustále se opakující situace řešit. Ale zpět k zápasu.

Od debaklu Olympik zachránil pouze jejich vynikající brankář, který i  přesto, že dostal devět gólů, dalším třicetii zabránil. Náš Petr Bezouška práce moc neměl, ojedinělé šance soupeře pochytal a  první nulu po 10 sezónách mu hrubkou na modré čáře soupeřovi obrané třetiny, zkazil František Brych st.. Musím podotknout, že by gól asi nedostal, kdyby včas vyjel z brány. Nicméně Petr je charakter, uznal svojí chybičku a koupil mužstvu v restauraci tatarák, který si z větší části i sám snědl. Díky Petře. 

Obrazek

 Opět spolehlivý výkon předvedla první pětka, která zničila obranu soupeře, svojí zkušenost a přehled opět prokázal Mirek Staněk, který 4 góly dal a na 3 přihrál. Bojovností a rychlostí ho doplňoval Martin Řezník (1 gól+ 2 asistence). Radim Pácl toho moc neodehrál pro zranění zápěstí na pravé ruce, ale nezklamal a dokud mohl, své kolegy podporoval. Ve druhé pětce se objevila nová posila TJ Solopisky. Z farmy v Dobřichovicích byl povolán Ríša Demjanenko. Původně měl začít v obraně, ale trenéři určili jinak. Myslím, že útok mu slušel. Ríša se rychle oklepal a dokonce i tak velký, ceněný a náročný hráč Honza Červený, našel pro ObrazekRíšu slova chváli a uznáni. Ríša se za to teamu odvděčil jednou asistencí. Jinak Honza (1 gól) s Pepou Mašitou (2 góly) předvedli svůj obvyklý výkon, to znamená 100 % nasazení.Obrazek Za to třetí pětka se v centru s Petrem Kovářem trápila. Šancí měla na 10 zápasů, ale elitní střelec Petr Kovář, zkrátka neměl svůj den. Nepomohlo mu ani přeřazení do první pětky, kde spálil šancí na 20 zápasů. Tak alespoň zvýšil svůj náskok v tabulce trestů. Jeho křídla Jarda Hegar a Tomáš Moucha byli situací svého centra tak frustrováni, že sami ho nedokázali zastoupit a tak třetí pětka žádný gól nedala, ale ani nedostala. 

Obrovský podíl na výkonu mužstva má trenér Luboš Dvořák a jeho asistenti Standa Ouřada a Miloš Uhnavý. Nesmím opomenout ani kapitána teamu Vaška Nejepsu. Takže pánové, mluvím za všechny DÍKY.

Obrazek

Jak jsme nastoupili ???

Trenér: Dvořák

Asistenti: Ouřada, Uhnavý

brankář:  Petr Bezouška

1. obrana - Liška, Nejepsa

1. útok - Pácl, Staněk, Řezník

2.obrana -  Nejepsa, Vyskočil

2. útok - Mašita, Červený, Demjanenko (Sládek)

3. útok - Hegar, Kovář, Moucha

 Střelci : Staněk 4, Mašita 2, Červený 1, Řezník 1, Sládek 1

Asistence: Staněk 3, Vyskočil 1, Liška 1, Řezník 2, Demjanenko 1,Sládek 1

Tresty: Brych st. 2 min. koleno, Sládek 2 min. podražení, Kovář 2 min. hrubost

Nejlepší hráč utkání:  Mirek Staněk ml.

Třetiny:  ( 3:0, 5:0, 1:1 )

Celkový výsledek :  9 : 1

V celkové tabulce jsme na 1. místě, ovšem pouze na skóre !

Obrazek

S prvním kolem jsme se rozloučili v restauraci "Na zimáku" v Černošicích.

Díky trenére za to šampáňo, k tomu tataráku od Petra B. fakt sedlo...

Obrazek

Obrazek

Sportu zdar a hezké vánoční svátky všem...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pochvala Tomášovi !!!

(Lišák, 16. 12. 2007 23:26)

Ahoj Tomáši,musím reagovat na tvoje znamenité zhodnocení včerejšího zápasu,kde jsou všechny podstatné momenty jasně popsány!!

Vašek

(Lišák-Modřany Praha 4, 16. 12. 2007 23:07)

Ahoj kluci,co jste s tím Vaškem proboha dělali,to jste ho chtěli holit nebo mu nafackovat?