Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červení - Žlutí 8 : 9

25. 11. 2008

Jako vždy, nic neobvyklého. Červení opět neudrželi remízu v posledních 5-ti minutách a prohráli. To bych se ale opakoval.  O hráčích typu Honzi Červeného (dal 4 góly, ale ???), Vládi Vyskočila (dal 4 góly i tradiční tatarák), či jiných hráčů z A teamu Solopisk, bylo napsáno již mnoho a nepochybně plným právem, ale chci z mého pohledu vyzdvyhnout především dvě fantastické akce, které předvedli Petr Bezouška, který se nebál a s elánem rybničního přeborníka se vrhl do boje ve druhé řadě žlutých a také pana PINĎU, který svůj únik po pravém křídle zakončil parádním blafákem.

Tak tedy Petr Bezouška: vyzbrojen a vystrojen novými Obrazekholeními chrániči, hráčskými bruslemi (ne brankářskými) se skoro celý zápas rozehrával a rozbrusloval, aby si zvykl na jinou pozici než je zvyklý a na jiné brusle, ale v závěru utkání předvedl svůj pověstný přehled ve hře. Z obranné žluté třetiny přihrával Tomáš Moucha najetému Karlovi Pražákovi, Petr správně přečetl hru a začal opatrně bruslit pozadu. Vypadalo to komicky, ale střídačka rázem pochopila jeho záměr. Obránce červených Zdeněk Sládek chtěl ujíždějícího Karla dobruslit, ale Petr Bezouška ho zkušeně zadkem odblokoval do té doby, než Karel získal náskok a mohl nerušeně zakončit svůj únik. Jak se vzápětí ukázalo, byl to rozhodující gól zápasu. Bravo Petře.

Druhou hvězdou utkání se stal pan Pinďa (bohužel lepší foto nemám). ObrazekTento nenápadný, ale na ledě neúnavně pracující hráč, převzal na červené čáře přihrávku od Vaška Nejepsy a neskutečnou rychlostí se hnal po křídle na branku soupeře. Na modré čáře sice lehce nikým nerušen klopýtl, ale rychlost si udržel a všichni užasle sledovali jeho práci s pukem, včetně žlutých obránců. Klopýtnutím z rovnováhy vyvedené Pinďovo tělo, naznačilo pohyb do leva, což brankář Trojan snědl i s navijákem a přemístil se tím směrem, ale  rychlé Pinďovi ruce zasunuli puk  na opačnou stranu  odkryté Pavlovi svatyně. Nádherný moment, ze kterého měl dotyčný právem radost a stojí za zmínku. Dokonce i žlutá střídačka mu sportovně zatleskala. Bravo Pinďo.

Sestava:

červení - brankář: Martin Brankář

obrana:  Nejepsa,  Sládek, Jirka Kosořák, Liška

útok:  Hegar,  Červený, Jeníček, kamarád Jardy Hegara , Pinďa, kámoš Venci Nejepsy, Vávra, kámoš Radka Lišky, a už nevím kdo

žlutí- brankář: Pavel Trojan

obrana:   Uhnavý, Vyskočil Vláďa, Vyskočil Martin, Kopecký

útok: Hošek, Moucha, Češka, Pražák, Kovář, Ouřada, Trojan ml., Trojanův kámoš, Petr Bezouška ! 

Střelci:

červení -   Červený 4, Liška 1, Jeníček 1, Pinďa 1, kámoš R.Lišky 1

žlutí -   Vyskočil V. 4, Moucha 1, Pražák 1,  Češka 1, , Kovář 2

Výsledek -8 : 9 žlutí

žlutí:   11 výher    3 remízy   1 proher

červení: 1 výher   3 remízy   11 proher

Celkový stav : 4:11 žlutí

Sportu zdar

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář