Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červení - Žlutí 4 : 6

8. 11. 2008

Tentokrát začnu trochu jinak......

Vzhledem k tomu, že bylo hodně hráčů, mohl si každý teamObrazek dovolit hrát na tři lajny a tím šetřit síly. Bylo to znát, hra měla tempo, spád a úroveň. Do své formy se dostávali hráči A teamu, což před sobotním prvním mistrákem není na škodu, ale i ostatní hráči se činili. Za zmínku stojí z mého pohledu dva okamžiky. Jednak hned v úvodu zápasu, byl do žlutých draftován Jindra Vávra. Nejenom, že se tento hráč teamu odvděčil za důvěru sebevědomím a spolehlivým výkonem, ale naznačil, že by od příště rád zůstal se žlutým teamem, protože zde si ho váží a místo ve druhé lajně má jisté. Jeho přání team kvitoval s povděkem a slavnostně mu byl předán žlutý dres. Takhle se dělají přestupy červeňáci.  Zároveň musím připomenout, že žlutí červeným vyšli vstříct, jako ostatně již několikrát a to tehdy, když viděli, že červených je 16. Škoda jen, že toto džentlmenství neviděl Mirek Staněk ml.. (Ale je pravdou, že v minulém tréninku, to tak poprvé nebylo.) 

Druhým momentem utkání, bylo parádní sólo Radima Pácla. Brankář Bezouška měl pocitObrazek, že je na plovárně,protože Radim ho v jeho svatyni pěkně vykoupal, ba co víc, zesměšnil. Radim si, jako ostatně skoro pokaždé, našlápl za vlastní brankou, na modré čáře převzal nahrávku, nikomu nepřihrál a svojí oblíbenou dráhou přes Miloše Uhnavého se přiřítil k Petrovi Bezouškovi. Naznačil pohyb doleva, Petr reagoval téměř okamžitě, ale Radim zahnul doprava, zabrzdil a beckhandem, jednou rukou, zasunul touš do odkryté branky. Měl z toho velikou radost a sportovně gestikuloval rukama k soupeřově střídačce. Nezbývalo nic jiného, než mu zatleskat, protože to byl skutečně nádherný blafák. Jedinou kaňkou na jeho výkonu, bylo sprosté nadávání protihráčům, byť s úsměvem na rtech a občasné zmatené výkřiky

"TO NEBYL OFSAJD VY ČU.... ŽLUTÝ".

Takže v pondělí je další možnost, změnit stav utkání....

 Sestava:

červení - brankář: Martin Brankář

obrana:  Nejepsa,  Liška,  Sládek

útok:  Hegar,Červený, Řezník, Jirka "Kosořák", Jeníček, kamarád Jardy Hegara , Dvořák, kámoš Venci Nejepsy, Pácl, Sabó....

žlutí- brankář: Petr Bezouška

obrana:   Uhnavý, Vyskočil Vláďa, Vyskočil Martin, Barták

útok: Hošek, Moucha, Češka,Kovář, Ouřada, Mašita, Vávra, Forejt, Adámek

Střelci:

červení -   nebyl zápis

žlutí -   nebyl zápis

Výsledek -4 : 6

žlutí:   9 výher    3 remízy   0 proher

červení: 0 výher   3 remízy   9 proher

Celkový stav : 3:9  žlutí

FOTO Jakub Sládek

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek

 

 

 

 

ObrazekObrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pocet a kvalita hracu

(Radim, 10. 11. 2008 16:58)

chodivalo nas taky nekdy sotva na jednu petku na kazde strane...takze podle me se to da tezko nejak regulovat, az nas tam bude malo budem nadavat taky!
Je ale samozrejme ze s vetsim poctem se snizuje kvalita....

Kvalita hráčů!!!

(Pavel, 10. 11. 2008 16:00)

Reaguji na poslední příspěvek.Myslim že někteří hráči by opravdu měli navštěvovat spíše veřejné bruslení než hokejový trenink!!!Kolik nás dnes bude 40?Regulace počtu by byla na místě!!!!

Počet hráčů!!!!!

(Jirka, 9. 11. 2008 11:12)

Tomáši ahoj!Počet hráčů na lede,už spíše připomína veřejné bruslení !!!

Opraven zápis...

(Tom M., 8. 11. 2008 23:04)

Opraveno, sečteno...

vysledek

(Radim, 8. 11. 2008 14:33)

je to sice uz tyden zpet, ale jestli si dobre pamatuju tak zluti vyhrali 6:4