Jdi na obsah Jdi na menu
 


Červení - Žlutí 4 : 15

24. 9. 2008

Obrazek

Tak to je ta éterická bytost, předmět našich dohadů a člověk, který umí strhnout svůj team k nadprůměrným výkonům. Proto je o něj taková rvačka. Ta bytost se jmenuje LUKÁŠ OUŘADA ml. V této sezóně je předurčen k velkým věcem.... Ještě o něm určitě uslyšíme.

Tento příspěvek dává tentokrát prostor všem, kteří se chtějí k zápasu vyjádřit a zhodnotit ho.. Myslím, že je o čem mluvit, zapojte se trochu do diskuze a žijme trochu tím naším hokejovým mikrosvětem.

Snad ještě jednu věc. Rád bych uvítal hokejové nováčky u nás na tréninku a to zejména pana Martina Vyskočila a pana Krátkého, kterému by jeho duchovní otec Radek Liška měl vysvětlit podstatu ofsajdu, protože tím připravuje svoje spoluhráče o možnost vsítit alespoň nějakou branku. A nesmím zapomenout i na již oplakaného Láďu Platila, který ač těžce celoživotně zraněn neváhal a absentujícího brankáře dočasně nahradil. Je to fakt borec. Celebrita.

Sestava: Obrazek

červení - brankář: Petr Bezouška

obrana:  Nejepsa,  Liška,  Sládek

útok:  Hegar, Ouřada, Vávra, Jirka "Kosořák", Krátký, kamarád Vaška Nejepsy 

žlutí- brankář: Ladislav Platil

obrana:   Uhnavý, Vyskočil Vláďa, Vyskočil Martin

útok: Hošek, Moucha, Češka,  Mašita, Kovář, Kopecký

Střelci:

červení -   Hegar 1, Ouřada 1, Sládek 1, Jirka "Kosořák"

žlutí -   Kovář 4, Moucha 4,Vyskočil 2, Hošek 2, Mašita 2, Češka 1

 

Výsledek - 4 : 15 žlutí

Celkový stav : 1 : 2  žlutí

SPORTU ZDAR

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Občerstvení

(Lišák, 6. 10. 2008 11:15)

Ahoj Tomáši!Chtěl bych se prosím zeptat, jestli dnes budeme mít před tréninkem banány a porcovaný pomeranč?Hlavně prosím nezapomen podchladit puky na 2 stupně celsia jako to měli Rangers!S tímto vybavením by mohli dnes červení uspět!!!

BOJOVNÍK

(LUKÁŠ, 29. 9. 2008 14:54)

DÍKY PÁNOVÉ,CELÝ TÝDEN SE VEZU NA VLNÁCH POPULARITY A NEBERE TO KONCE :-)) ALE NEBOJTE,NEZAKRNÍM. POPULARITA JE VELMI VRTKAVÁ :-))

Tak to nejsem...

(Petr, 29. 9. 2008 11:32)

...schopen posoudit, jsem v Solopiskách teprve druhou sezónu. :o)

sestava

(radim, 29. 9. 2008 11:10)

No presne to pisu Tomas ma 100procentni dochazku a jakmile se v kabine objevil nekdo novej kdo aspon trochu brusli uz byl urcenej do zlutyho dresu....

Jaké přetahování

(Petr, 28. 9. 2008 12:35)

Jaké přetahování, mám pocit, že sestava žlutých je dost konzistentní. Tak o kom je konkrétně řeč? Naopak jsme zapůjčili bojovníka Lukáše a já doufám, že v pondělí už bude zpátky tam kam patří a to mezi žlutými.

sestava

(radim, 26. 9. 2008 11:45)

koukam na sestavu a pokusim se sehnat na pondeli celej prvni utok, abychom neco udelali s vysledkem, protoze se zacina projevovat poctiva dochazka tomase a jeho pretahovani nej hracu do zlutych....

Lukáš je pohodovej kluk

(Tom, 25. 9. 2008 8:56)

Souhlasím s Vaškem, Luky hrál fantasticky a navíc je to empatická a éterická osobnost. Takže se zase vrací k žlutejm.....

Výkon

(Václav, 24. 9. 2008 21:58)

Chtel bych jen něco podotknout k předchozímu komentáři o vyváženosti týmů.Takový Lukáš Ouřada je kovaný žluťák a v pondělí byl přesunut k červeným a dovolím si říct,že svou bojovnou chutí patřil k nejlepším ůtoč.červených!!!Myslím,že si Lukáš o sobě nemyslí,že je schizofrenik!Přece jde o pěkný hokejový zažitek.

Vyváženost týmů

(Petr, 24. 9. 2008 21:22)

A jak se to má jako vyvážit, když opory červených mají tak mizernou docházku. To by jste pak z jednoho udělali schizofrenika, jestli je červenej nebo žlutej. :o) Já se naklonovat nemůžu.

Došel humor?

(Petr, 24. 9. 2008 21:15)

Koukám, že už ani Míra tady nemá argumenty. A to je co říct. :o) Jen tak dál žlutí.