Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žlutí - Červení - 11 : 8 (celkově)

15. 1. 2008

Komentář k tomuto zápasu začnu netradičně. A to sestavou obou teamů. Zasvěcený ihned pochopí, že zázraky, vůle, odhodlání a osobnosti v mužstvu, mohou zvrátit průběh utkání, kde jedno mužstvo má jasnou početní i kvalitativní převahu.

Obrazek

Červení:  Brankář: Dorek Šáma

Obrana: Nejepsa, Jirka Zbraslavák, Sládek

Útok: Hegar, Holíš, junior z Kobry, 2 přátelé Martina Ejema, Pácl !!!

Žlutí:  Brankář: Petr Bezouška

Obrana: Vyskočil, Uhnavý, Demjanenko

Útok: Češka, Ouřada, Hošek, Moucha

Střelci: červení- Pácl 1, kamarád Martina Ejema 2

                  žlutí - Vyskočil 2, Moucha 3, Češka 1

Nejlepší hráči zápasu : červení- Dorek Šáma

                                          žlutí - Petr Bezouška

Výsledek utkání 6 : 3 pro žluté.

Obrazek

Brány mužstev tentokrát hájili naprosto vyrovnaní brankáři. Na straně červených to byl Dorek Šáma a na straně žlutých Petr Bezouška. Na počtu branek se to ihned projevilo. Celkově jsme se nedostali přes 10 gólů, jako obvykle. Úvod zápasu nevyšel Jardovi Hegarovi, který "neúmyslně" (všichni v to doufáme), bez puku,  sestřelil Lukáše Ouřadu, který následně odstoupil ze zápasu. Žlutí tím měli hned od začátku jednoho hráče na střídání a to byl problém. Červení sportovně žlutým žádného hráče nepůjčili a tak se hrálo v poměru 9 ku 6.  To  vzápětí využil Radim Pácl a po zemi prostřelil brankáře Bezoušku. Červení, kteří pravidelně odpočívali, na ledě jezdili jako motorové myši a dobrých 10 minut nepustili žluté z jejich obranného pásma. Petr Bezouška  čaroval. Při ojedinělém protiútoku  Vláďa Vyskočil ranou od kruhů vyrovnal. Následně si slabé chvilky vybrali Miloš Uhnavý, který opakovaně nahrál na hokejku soupeři a ten nabídnutou šanci zužitkoval a brankář Bezouška, který nesmyslně rozehrával zakázané uvolnění soupeře, ale nezvládl práci s hokejkou a nahrál soupeři přímo před prázdnou bránu. Červení v té chvíli vedli už 3 : 1 a žlutí propadali panice. Museli přitvrdit hru, což se pochopitelně nelíbilo červeným a zpřesnili zakončování ojedinělých šancí. Tvrdost a kouskování hry slavilo úspěchy. Žlutí se vymanili z tlaku a  Tomáš Moucha s Vláďou Vyskočilem vyrovnali na 3 : 3. Vzápětí dorážkou Tomáš Moucha  upravil skóre na 4 : 3. Červení propadli depresím. Obrat v zápase začal. Brankář Bezouška opět hnal svůj team do útoku a zkvalitnil svůj výkon. Červení běsnili, Pácl, Hegar a další opory červených se snažili  vyrovnat, ale žlutí i za cenu sebeobětování ( R. Demjanenko zlomil 2 hokejky), excelentního výkonu brankáře a obrany je již k žádnému gólu nepustili. Naopak po nádherné přihrávce Michala Hoška, samostatný nájezd zakončil Tomáš Moucha a 5 minut před koncem pohotovou dorážkou zpečetil výsledek a frustraci červených Martin Češka. Neskutečné se stalo nezpochybnitelnou pravdou. Vyčerpání žlutých, kteří mohli střídat maximálně 2 krát za zápas, vystřídala euforie. Červení odcházeli do kabin oprávněně zklamaní a tentokrát jim pivo v hospodě skutečně nechutnalo. Utekli po dvou pivech se slovy, že za všechno může brankář a brutalita soupeře. Každopádně žlutí vyhráli 6 : 3 a celkový stav zvýšili na 11 : 8 ve svůj prospěch. Nyní je na červených, aby se srovnali a zvedli hozenou rukavici.

Atmosféru zápasu dokládám fotografiemi, kde je jasně vidět počáteční euforie a následné zklamání červených a slastná únava žlutých. Tak zase příští pondělí přátelé.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek

Obrazek

Sportu zdar

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ale, ale

(mirajs, 17. 1. 2008 13:28)

kluci hlavně se nezmrzačte!

kauza?

(Lukáš O., 17. 1. 2008 11:36)

Já nejsem typ co brečí pokaždé, když do mě někdo zajede(narozdíl od pár žlutých i červených,kteří křičí faul hned, jak někdo zakopne) ale zákrok jsem nepochopil. Proč do mě Jarda zajel s úmyslem sestřelit mě už ve druhé minutě ,kdy nemám puk a zápas ještě není ani vyhecovaný,není co oplácet a mě už vůbec ne-já na to abych najel do někoho bez puku nemám povahu a hlavně kila navíc :-) a pak mě ještě říct, že to bylo za zápas před týdnem??? Už to nebudu rozpatlávat, koleno jsem docela rozchodil, ale pro příště mě sestřelujte jen když mám puk a aktivně hraju.
Já vím, že to je hokej, ale na druhou stranu- je to jen hokej a živíme rodiny.

Kauza Lukáš Ouřada...

(Tom M., 17. 1. 2008 8:10)

Lukáš mi řekl něco jiného, já to neviděl, ale souhlasím, že bychom bez tvrdších zákroků asi nevyhráli....

Já ti dám koleno !!!!!!!

(Jarda, 16. 1. 2008 19:17)

To bylo čistý a Lukáš to moc dobře ví. Nad svojí hrou by se však měli zamyslet někteří z řad žlutých.